Liga 1: Dream Team, egalata pe final de Real Tg-Jiu. Minprest Rovinari se desprinde la varf


Dream Team și Real Târgu Jiu au remizat în derby-ul rundei a cincea din Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita. De remiza celor două a profitat liderul Minprest Rovinari care a trecut cu 3-0 de Marigab Turceni și s-a distanțat la cinci puncte în fruntea clasamentului.

Minprest Rovinari își continuă parcursul de excepție din Liga 1 la minifotbal. Echipa foștilor panduri Adrian Popescu, Cristian Popescu, Cristian Nicolăescu, Romeo Rădoi sau Florin Popete a trecut și peste hopul important din etapa a cincea. Minprest s-a impus cu 3-0 în fața uneia dintre echipele puternice din campionat, Marigab Turceni, și are acum 15 puncte din tot atâtea posibile. Cristian Popescu este golgheterul la zi al campionatului. A marcat o dată contra celor de la Marigab și are 8 goluri înscrise în 5 etape.

În cel mai tare meci al etapei, campioana Dream Team avea nevoie de victorie cu Real Tg-Jiu pentru a ține aproape de lider. Real, un adversar foarte puternic, care la ora jocului era în fața celor de la Dream Team, pe locul 2.

Campioana Gorjului, locul 4 la Campionatul Național din vară de la Alba Iulia, a deschis scorul și apoi a condus cu 3-1 cu 5 minute înainte de final. Real a avut însă forța să revină și a egalat în ultimul minut de joc. S-a terminat 3-3, rezultat care avantajează liderul Minprest.

Dream Team – Real Tg-Jiu 3-3 (la pauză: 2-1)
Goluri: Chiriac (min. 11), Ștefan (min. 20) și Tătaru (min. 25) / Negrea (min. 19), Fugaru (min. 35) și Răduțoiu (min. 39)
Dream: Adrian Preoteasa, Dragoș Milici (ambii portari) – Radu Dăianu, Ștefan Doldur, Ionuț Tătaru, Ion Al-Ioani, Bogdan Chiriac, Eduard Frățilescu, Mario Găman, Alin Țilivea și Alexandru Ștefan. Delegat: Bogdan Chiriac
Real: Dorin Hîrsu (portar) – Dragoș Fugaru, Cătălin Bucă, Cristian Negrea, Daniel Eremia, Răzvan Rusu, Ionuț Berca, Sorin Răduțoiu și Daniel Stana. Delegat: Dragoș Fugaru
Arbitri: Daniel Popescu și Alin Trocan

Rezultate complete, Liga 1, Dolce Vita, Etapa 5:

FARMACIA VICTORIA 7 – 3 PROVINCIALII
MINPREST ROVINARI 3 – 0 MARIGAB TURCENI
PEPPY DOLCE VITA 4 – 1 PRIMARIA ROVINARI
DREAM TEAM 3 – 3 REAL TG-JIU
PRIMARIA BILTENI 3 – 3 ISU GORJ

Comentariile nu sunt permise.