Liga 2: FC Primaria Albeni castiga duelul cu Penitenciarul, IPJ Gorj trece de IJJ Gorj


În liga a doua de la Dolce Vita s-au consumat jocurile etapei a patra. Seria 1 este condusă de surpriza FC Primăria Albeni, echipă ce a trecut în cel mai tare meci al rundei de Penitenciarul Tg-Jiu, scor 5-2. Din nou au ieșit la rampă tinerii talentați de Albeni, Cătălin Buzurin și Alin Ancuța, jucători care conduc clasamentul golgheterilor, marcând împreună 17 goluri!

Un alt meci foarte interesant a opus FC Anna și Succes Team Nic Com, două dintre pretendentele la play-off. A rezultat o partidă foarte spectaculoasă în care ambele echipe s-au văzut nevoite să se mulțumească cu un punct, scor final 2-2. Răzvy Team a obținut prima victorie a sezonului după ce a trecut clar de Triton, scor 7-0.

În Seria 2, IPJ Gorj a trecut de IJJ Gorj cu scorul de 6-5 într-un meci foarte interesant. IPJ Gorj a ajuns la 10 puncte și a fost lider pentru o zi în campionat. Asta pentru că luni seara s-a jucat partida dintre Star Team și Lido Team. A fost un meci superb, poate cel mai frumos al sezonului, unul demn chiar de Liga 1. Lido a condus cu 2-1, Star a întors la 3-2, dar ultimul cuvânt i-a aparținut lui Andrei Enache, fostul handbalist al Energiei Tg-Jiu marcând de două ori în ultimele minute pentru a aduce victoria celor de la Lido, scor final 4-3. Cu aceste 3 puncte, Lido a revenit pe primul loc, la egalitate de puncte cu IPJ, dar cu un golaveraj mai bun.

ISJ Gorj s-a impus duminică în primul meci al zilei, 2-0 în fața celor de la FC Exclusive Car Wash și a ajuns la cota 6 în dreptul punctelor din clasament. Exclusive a rămas cu un singur punct.

Comentariile nu sunt permise.