Liga 1: ISU si Dream Team au remizat in derby, Minprest continua sirul victoriilor


Dream Team și ISU Gorj au remizat în derby-ul etapei la minifotbal. Vicecampioana ISU a condus cu scorul de 2-0 dar campioana ultimelor sezoane, Dream Team, a revenit și a egalat în repriza a doua. Lider în campionat rămâne surpriza Minprest Rovinari.

În Complexul Dolce Vita, s-a jucat etapa a patra din tradiționalul campionat de minifotbal. Cel mai tare meci al rundei le-a opus pe cele două echipe care au reprezentat Gorjul în vară la Campionatul Regional Sud-Vest de la Craiova, Dream Team și ISU Gorj.

ISU a condus cu 2-0 prin dubla lui Ion Berescu, dar Dream Team nu a cedat și a revenit în joc printr-un autogol și reușita lui Radu Dăianu. Ambele echipe au avut ocazii imense pentru a tranșa partida însă au fost nevoite să se mulțumească doar cu un punct.

Dacă Dream Team rămâne neînvinsă în acest sezon, având 2 victorii și 2 egaluri, pentru ISU acesta a fost primul punct al sezonului după un start negru, cu 3 eșecuri consecutive.

ISU Gorj – Dream Team 2-2 (la pauză: 1-0)
Goluri: Ion Berescu (min. 5 și 23) / autogol (24’) și Dăianu (26’)
ISU: Dragoș Constantinescu – Adrian Preda, Ionuț Bivolariu, Cătălin Dudău, Ionuț Gîlcescu, Ion Berescu, Ionuț Bică, Gheorghe Pecingină, Valeriu Belu, Aurel Popescu și Radu Preoțescu. Delegat: Gheorghe Pecingină
Dream: Adrian Preoteasa – Cristian Barbu, Ion Cănăvoiu, Bogdan Chiriac, Ștefan Doldur, Alexandru Ștefan, Mihai Șchiopu, Alin Țilivea, Eduard Frățilescu, Radu Dăianu – Dragoș Milici. Delegat: Bogdan Chiriac
Arbitri: David Alberti și Daniel Blîndu

Într-un alt meci puternic al etapei a patra, Real Târgu Jiu s-a impus în fața celor de la Peppy Dolce Vita cu scorul de 4-1. Golurile învingătorilor au fost marcate de Negrea, Sanda, Rusu și Marica, în timp ce Dolce Vita a punctat prin Lupu.

Surpriza etapei a constituit-o victoria celor de la Primăria Rovinari în fața celor de la Farmacia Victoria. Liderul campionatului, Minprest Rovinari, își continuă forma bună, reușind să treacă la scor de Provincialii.

Comentariile nu sunt permise.