Primaria Telesti trece de Primaria Motru in prima etapa din noua editie de campionat


S-a dat startul ediției a treia a Campionatului Primăriilor din Gorj la minifotbal. Opt echipe s-au înscris la start în competiția organizată în Complexul Dolce Vita.

Campionatul Primăriilor din Gorj devine deja o tradiție când vorbim despre minifotbal. ACS Minifotbal Gorj organizează în acest sezon ediția a treia a competiției la care iau parte 8 echipe din județ. Unele dintre ele, Telești, Turburea, Motru sau Stănești încearcă să obțină o clasare mai bună ca anul trecut, altele precum Bălești sau Negomir revin după un sezon de pauză în Complexul Dolce Vita în timp ce Țicleni și Roșia de Amaradia se află la debutul în competiție.

Derby-ul primei etape le-a opus pe Telești și Motru, echipele care în urmă cu o lună de zile și-au disputat finala Cupei Primăriilor. Dacă atunci, Motru a avut clar câștig de cauză, acum a fost rândul celor de la Telești să se impună.

Primăria Motru – Primăria Telești 1-5
Goluri: S. Cojocaru / P. Manea (2), C. Floroiu, R. Rusu și C. Gavrilescu
Primăria Motru: Cătălin Napu – Eugen Trică, Crinel Vasiluță, Ionuț Iacob, Daniel Manea, Iulian Răsmeriță și Sebastian Cojocaru. Delegat: Daniel Manea
Primăria Telești: Bogdan Șomonescu – Camilian Floroiu, Robert Manea, Răzvan Rusu, Cosmin Gavrilescu, Petre Manea și Horia Șitoianu. Delegat: Camilian Floroiu
Arbitri: Cătălin Tudor și Ionuț Ionescu

Rezultate, Etapa 1, Campionatul Primăriilor din Gorj:

Primăria Țicleni – Primăria Negomir 3-4
Primăria Motru – Primăria Telești 1-5
Primăria Turburea – Primăria Stănești 12-2
Primăria Roșia de Amaradia – Primăria Bălești 2-3

Comentariile nu sunt permise.