Ne pregatim de etapa a doua din Campionatul Primariilor

prim 2
Sâmbătă, 14.10.2017, au loc meciurile rundei a doua din Campionatul Primăriilor din județul Gorj în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu. Ediția a II-a a pornit sâmbăta trecută cu rezultate interesante și cu echipe decise să intre în lupta pentru un loc pe podium la finalul sezonului.

Primul joc de la ora 11:00 aduce pe teren echipele Primăria Albeni și Primăria Turburea. Două echipe bune ale campionatului, cu rezultate de notat în sezonul trecut dar care nu au început ideal noua ediție. Turburea a remizat cu Drăguțești și Albeni a pierdut cu Târgu Cărbunești. Interesant de urmărit acest joc care va deschide ziua în balonul presostatic, încălzit, din Complexul Dolce Vita.

Ziua continuă în ordine cu duelul dintre Bălănești și Turceni, două echipe cu începuturi diferite de sezon. Bălănești a furnizat surpriza primei etape, 7-6 cu campioana Telești în timp ce Turceni nu a avut nicio șansă cu vicecampioana Motru, scor 3-10.

În continuare se întâlnesc Primăriile din Telești și Fărcășești, campioana și locul 4 din sezonul trecut. Iarăși un meci foarte interesant pentru că Telești vine după eșecul cu Bălănești iar Fărcășești a trecut fără mari emoții de Roșia de Amaradia în runda inaugurală.

Duelul debutantelor, Drăguțești și Bumbești Jiu e următorul, echipe care în ciuda statutului de începătoare, au realizat rezultate bune în prima etapă. Drăguțești a remizat cu Turburea iar Bumbești Jiu a învins Cîlnic.

Ziua se încheie cu duelurile dintre Roșia de Amaradia și Motru urmat de Cîlnic cu Târgu Cărbunești.

Comentariile nu sunt permise.