UPDATE / Meciuri spectacol in etapa a treia a Campionatului Judetean de Minifotbal !

Sâmbătă, 07.10.2017, au avut loc 5 dintre jocurile etapei a treia din Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu. Meciurile s-au disputat pentru prima oară în acest sezon în confortul termic oferit de balonul presostatic instalat vineri în Complexul Dolce Vita. Astfel, după etapa inaugurală a Campionatului Primăriilor din județul Gorj, au început meciurile etapei a treia din Campionatul Județean, totul sub atenta organizare a Asociației Club Sportiv Minifotbal Gorj.

În primul meci al rundei, Provincialii au demonstrat că sunt o echipă de luat în seamă la chiar sezonul lor de debut. După ce au remizat cu două echipe puternice în primele două etape, Minprest și Real Târgu Jiu, băieții de la Provincialii au învins categoric Primăria Rovinari, cu scorul de 9-0 !

Au urmat două jocuri foarte echilibrate și foarte spectaculoase. Debutanții de la Mica Frăție își continuă parcursul bun din primul lor sezon. După ce au pierdut la mare luptă duelul cu ISU Gorj și au câștigat cu Minprest Rovinari, cei de la Mica Frăție au reușit acum o remiză importantă cu Real Târgu Jiu, scor 3-3. De remarcat faptul că este al treilea rezultat de egalitate pentru cei de la Real în tot atâtea etape după 4-4 cu Dream Team Târgu Jiu și tot 4-4 cu Provincialii !

De la ora 20:00 s-a jucat probabil cel mai frumos meci al campionatului de până acum. Farmacia Victoria a întâlnit Peppy Dolce Vita Târgu Jiu Jiu și spectacolul a fost garantat. Lipsiți de aportul portarului titular, Dragoș Constantinescu, cei de la Peppy Dolce Vita au găsit un înlocuitor pe măsură în persoana lui Ion Olaru. Acesta și-a ajutat echipa în mai multe rânduri iar Peppy Dolce Vita și Farmacia Victoria, cei din urmă cu Claudiu Dumitru în teren, au remizat în final, scor 4-4. De remarcat că farmaciștii rămân neînvinși după 3 runde, având 7 puncte în cont în timp ce Dolce Vita are acum 4 puncte.

Penultimul joc al zilei a adus față în față Primăria Bîlteni și Karma Târgu Jiu, două dintre echipele cu vechime în campionat iar câștig de cauză au avut cei din Bîlteni, scor 2-1. În cele din urmă, în ultimul joc al zilei, campioana Dream Team Târgu Jiu nu a avut emoții cu Minprest Rovinari, scor final 10-1.

Ultimul joc al etapei, ISU Gorj – Profi Târgu Jiu, s-a jucat duminică seara de la ora 22:00 și a fost câștigat de ISU cu scorul de 1-0.

Rezultate, etapa 3:

Primăria Rovinari – Provincialii 0-9
Mica Frăție – Real Târgu Jiu 3-3
Farmacia Victoria – Peppy Dolce Vita Târgu Jiu 4-4
Primăria Bîlteni – Karma Târgu Jiu 2-1
Dream Team Târgu Jiu – Minprest Rovinari 10-1
ISU Gorj – Profi Târgu Jiu 1-0

Comentariile nu sunt permise.