Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Targu Jiu incepe sambata la ora 17:00

tragere la sorti 1 mica
Așteptarea a luat sfârșit ! Campionatul cu cea mai veche tradiție în minifotbalul din Gorj începe sâmbătă. Ajuns la cea de-a 12-a ediție, Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita adună la start 12 echipe și se anunță mai încins ca niciodată !

Înființat în 2006, Campionatul Județean de Minifotbal din Complexul Dolce Vita e gata să pornească din nou la drum. Sâmbătă începe cea de-a 12-a ediție, una care se anunță mai interesantă ca oricând prin prisma echipelor participante și a luptei pentru trofee. Dream Team Târgu Jiu este echipa de bătut, echipa care a pus monopol pe trofee în ultimul an. Băieții lui Bogdan Chiriac și Ion Cănăvoiu au bifat ultimele două titluri de campioni, ultimele două Cupe Dolce Vita dar și Cupa Porcului din sezonul trecut. Acum însă sunt cel puțin 4 echipe care contestă supremația celor de la Dream Team. Vicecampioana din ultimele două sezoane, Peppy Dolce Vita Târgu Jiu, medaliata cu bronz din sezonul trecut, ISU Gorj dar și Real Târgu Jiu și Farmacia Victoria sunt echipe care pot emite pretenții la titlul de campioană.
faza joc 2
Numărul de echipe participante a crescut față de sezonul trecut, de la 10 la 12 semn că interesul pentru minifotbal în județul nostru este în creștere. Își continuă parcursul în campionat echipele: Primăria Rovinari, Minprest Rovinari, Primăria Bîlteni și Karma Târgu Jiu în timp ce apariții noi consemnează Profi Târgu Jiu, campioana ediției a II-a din Campionatul Firmelor, Provincialii și Mica Frăție.

Miercuri seara a avut loc în Complexul Dolce Vita ședința tehnică și tragerea la sorți a țintarului competițional pentru noul sezon, 2017-2018. Programul primei etape aduce deja un șoc. Campioana Dream Team întâlnește finalista Cupei Dolce Vita, Real Târgu Jiu. Un alt meci interesant este cel dintre Farmacia Victoria și Primăria Rovinari.

Program etapa 1, Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu, sâmbătă, 23.09.2017
Ora 17:00 Mica Frăție – ISU Gorj
Ora 18:00 Dream Team Târgu Jiu – Real Târgu Jiu
Ora 19:00 Provincialii – Minprest Rovinari
Ora 20:00 Farmacia Victoria – Primăria Rovinari
Ora 21:00 Profi Târgu Jiu – Primăria Bîlteni
Ora 22:00 Peppy Dolce Vita Târgu Jiu – Karma Târgu Jiu

Turul campionatului se va încheia în data de 2 decembrie, returul va fi reluat în partea a doua a lunii ianuarie anul viitor. Sezonul regulat va avea 22 de etape urmate de o fază de play-off/play-aut care va conține încă 5 meciuri. Finalul campionatului este programat pentru sfârșitul lunii mai 2018.
faza joc 1

Comentariile nu sunt permise.