Sambata tragem cortina peste Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita, editia a XI-a

ACS si FMR
Ediția a XI-a a Campionatului Județean de Minifotbal Dolce Vita se apropie de final. Doar o etapă ne mai desparte de sfârșitul unei competiții palpitante, unei competiții frumoase cu meciuri echilibrate, meciuri de un nivel superior celor din sezoanele precedente în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu. Echipele puternice s-au întărit în acest sezon, motivate și de experiența de la Campionatul Regional Sud-Vest din sezonul trecut, turneu organizat chiar la Târgu Jiu și în care reprezentantele Gorjului nu au depășit faza grupelor.

Campioana din sezonul trecut, Dream Team, s-a întărit cu trei piese puternice, Dragoș Constantinescu, Edi Frățilescu și Ion Al-Ioani, ultimul sosit în pauza de iarnă, și nu a avut mari emoții în a-și adjudeca un nou titlu de campioană cu o etapă înainte de final. Dream Team și-a depășit deja borna de puncte acumulate din sezonul trecut, un sezon în care se luptase la titlu cu Peppy Dolce Vita și Știința Celei. Cu 14 victorii și 3 egaluri, băieții lui Ion Cănăvoiu și Bogdan Chiriac au acum 45 de puncte, cu unul mai mult decât zestrea din sezonul trecut și își mai pot îmbunătăți palmaresul în meciul de închidere al campionatului cu Primăria Rovinari. Vicecampioana din sezonul trecut, Peppy Dolce Vita, și-a apărat și ea locul secund reușind câteva transferuri importante în pauza de iarnă, tineri talentați precum Alex Mainerici, Andrei Dragu, Marius Cioiu și Roberto Dumitru. Locul 2 este important pentru Peppy Dolce Vita pentru că îi asigură biletul pentru Campionatul Regional Sud-Vest ce va avea loc în acest an la Drobeta Turnu Severin în perioada 30 iunie – 2 iulie. La fel ca anul trecut, județul Gorj va avea două reprezentante la acest puternic turneu regional, Dream Team și Peppy Dolce Vita, echipe care datorită valorii lotului speră la o clasare mai bună ca anul trecut.

Locul 3 este deja antamat și el de către echipa ISU Gorj, o prezență constant puternică în Campionatul Județean de Minifotbal. Pe locul 4 va încheia sezonul o echipă nou formată și cu pretenții justificate încă de la debut, Real Târgu Jiu. Real și-a atins obiectivul de a participa la un turneu național, fiind calificată la Cupa României ce va avea loc la Cluj Napoca în perioada 7-9 iulie din postura de finalistă a Cupei Dolce Vita. Pe locul 5 va încheia, probabil, o altă echipă nou formată și care a pus probleme tuturor celorlalte competitoare din campionat, Farmacia Victoria. Cel mai interesant duel al ultimei etape va aduce față în față locurile 4 și 5, Real Târgu Jiu și Farmacia Victoria.

Jocurile de sâmbătă contând pentru etapa cu numărul 18 vor începe la ora 13 și se vor încheia la ora 18. Imediat după este programată festivitatea de premiere, festivitate de premiere la care vom avea parte de invitați speciali care vor înmâna trofeele și medaliile jucătorilor care au luat parte la campionat. Pe lângă oficialități municipale și județene reprezentate de primarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu și de prefectul județului Gorj, Ciprian Florescu, și-a confirmat deja prezența și antrenorul principal al echipei Pandurii Târgu Jiu, Flavius Stoican. Cupele, medaliile și diplomele își așteaptă deja merituoșii câștigători în timp ce celelalte premii vor fi oferite de partenerii noștri, Decathlon, Carrefour și Ursus. După festivitatea de premiere, toată lumea va avea ocazia să se destindă și să socializeze la banchetul de final de sezon în Complexul Dolce Vita.

Programul zilei de sâmbătă în Complexul Dolce Vita, Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita, ediția XI, etapa 18
Ora
13:00 Karma Târgu-Jiu – Minprest Rovinari
14:00 Peppy Dolce Vita – Ecologiștii Târgu-Jiu
15:00 Primăria Bîlteni – ISU Gorj
16:00 Farmacia Victoria – Real Târgu-Jiu
17:00 Primăria Rovinari – Dream Team

18:00 – Festivitatea de premiere

19:00 – Banchetul de final de sezon

Comentariile nu sunt permise.