Campionatul Primariilor din judetul Gorj revine la lucru !

IMG_8194
După o pauză de 3 săptămâni cauzată de Sărbătorile Pascale dar și de participarea selecționatei Gorjului la turneul de pregătire de la Râmnicu Vâlcea, Cupa Boromir, Campionatul Primăriilor din județul Gorj revine la lucru sâmbătă odată cu etapa a 20-a. Formatul etapei este unul inedit. Trei meciuri vor avea loc de dimineață și alte trei seara, competiția fiind organizată, ca de fiecare dată, de Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj.

Cu doar 3 etape înaintea finalului de sezon cel mai interesant duel de urmărit rămâne cel pentru titlul de campioană desigur. Două echipe, Primăria Telești și Primăria Motru, au dominat acest prim sezon al Campionatului Primăriilor din județul Gorj, o competiție de minifotbal unică pentru România, și au condus în permanență clasamentul. Acum cele două echipe sunt despărțite de un singur punct în clasament, în favoarea celor de la Primăria Telești, așa că toate jocurile sunt cruciale. Liderul Telești are un meci aparent accesibil sâmbătă urmând să întâlnească ultima clasată, Primăria Godinești. Aceștia din urmă vin însă cu un moral foarte bun după ce sâmbătă trecută au reușit prima victorie pe teren din acest sezon (cea din tur cu Primăria Turburea a fost la „masa verde” cu 3-0) în restanța cu Primăria Târgu Cărbunești, scor 4-3. Urmăritoarea, Primăria Motru, are un meci mult mai dificil, cel puțin pe hârtie, cu ocupanta locului 4 și aspirantă la un loc pe podium, Primăria Bălești. Cea mai în formă echipă a campionatului, cu victorii pe linie în retur, Primăria Turburea, joacă de la prânz cu Primăria Albeni, un joc extrem de important în stabilirea ierarhiei în apropierea podiumului.

De urmărit și lupta în clasamentul golgheterilor acolo unde lider este Horia Șitoianu (Telești) cu 42 de goluri marcate, urmat de „Nicky” Pîrvulescu (Fărcășești), 36 de goluri și Leonard Măciucă (Târgu Cărbunești) / Alexandru Speriatu (Albeni), ambii cu 34 de goluri.

Între jocurile de la Primării se dispută ultima rundă din Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita precum și festivitatea de premiere a acestei competiții.

Program etapa 20, Campionatul Primăriilor din județul Gorj, sâmbătă 29.04.2017
Ora
10:00 Primaria Balanesti – Primaria Tg-Carbunesti
11:00 Primaria Godinesti – Primaria Telesti
12:00 Primaria Turburea – Primaria Albeni
19:00 Rosia de Amaradia – Primaria Negomir
20:00 Primaria Farcasesti – Primaria Musetesti
21:00 Primaria Balesti – Primaria Motru

Comentariile nu sunt permise.