Cupa Silvicultorilor D.S. Gorj, 2017, o reusita totala. Ocolul Silvic Targu Jiu a castigat marele trofeu

IMG_8476
Timp de două zile în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu a avut loc o competiție inedită de minifotbal, Cupa Silvicultorilor D.S. Gorj, ediția I, 2017. Opt echipe din județul Gorj s-au luptat pe teren pentru a demonstra că se pricep și la mânuirea mingii de fotbal și nu numai la lucrul cu lemnul. Competiția a fost de un nivel destul de ridicat, 2-3 dintre echipe având șanse să facă față și în Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj, campionat ce și-a defășurat deja primele două ediții în Complexul Dolce Vita.

Sâmbătă au avut loc jocurile contând pentru faza grupelor și cele mai bune 4 echipe s-au calificat în semifinale: Ocolul Silvic Târgu Jiu 1, Ocolul Silvic Târgu Jiu 2, Ocolul Silvic Runcu și Ocolul Silvic Peșteana. Finala mare a adus față în față cele două favorite ale competiției Ocolul Silvic Târgu Jiu 1 și Ocolul Silvic Runcu. După un meci foarte disputat, silvicultorii de la Târgu Jiu s-au impus cu scorul de 5-4 și au pus mâna pe marele trofeu. Celor de la Runcu le-au revenit medaliile de argint în timp ce bronzul competiției a fost obținut de băieții de la Peșteana după finala mică cu Târgu Jiu 2, scor 12-1.

Competiția a fost o reușită totală atât pentru organizatorii de la D.S. Gorj cât și pentru echipele participante care au avut parte de socializare și mișcare timp de două zile. La final s-au împărțit cupe primelor 3 clasate, diplome precum și medalii. S-au oferit și premii individuale după cum urmează:

– Cel mai bun jucător al turneului: Cosmin Firiza (Ocolul Silvic Runcu)
– Golgheterul turneului: Victor Săpunaru (Ocolul Silvic Târgu Jiu)
– Cel mai bun portar al turneului: Alexandru Turbăceanu (Ocolul Silvic Târgu Jiu)

Clasament final:

1. Ocolul Silvic Târgu Jiu
2. Ocolul Silvic Runcu
3. Ocolul Silvic Peșteana
4-8: Ocolul Silvic Târgu Jiu 2, Ocolul Silvic Cărbunești, Ocolul Silvic Tismana, Ocolul Silvic Hurezani
IMG_8468

Comentariile nu sunt permise.