Ion Birca, primar Turburea: „In sezonul viitor vom trage la locul 1”

IMG_8230
Primăria Turburea este cea mai în formă echipă din Campionatul Primăriilor din județul Gorj. După un tur de sezon dezamăgitor, echipa din Turburea s-a întărit în pauza de iarnă reușind chiar o achiziție extrem de inspirată, Alexandru Mainerici, unul dintre cei mai buni jucători din Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita. Primăria Turburea a reușit un parcurs perfect în retur, 8 victorii din tot atâtea meciuri, reușind să învingă destul de clar și liderul campionatului, Primăria Telești. Cu ajutorul celor 24 de puncte acumulate în retur, Turburea a urcat acum pe locul 3 având un avans de 3 puncte în fața celor de la Primăria Bălești cu 3 etape înainte de final.

La finalul ultimei victorii, 8-3 cu Primăria Negomir, am stat de vorbă cu Ion Bîrcă, primarul comunei Turburea, principalul susținător al echipei.

„În primul rând vreau să felicit organizatorul acestei competiții pentru că a trezit sportul rege și în județul nostru, să zicem așa, iar asta este un lucru extraordinar de bun, ce faceți dumneavoastră aici. Felicit și echipa Știința Turburea pentru jocul pe care îl prestează la ora actuală, s-au trezit și băieții de la mine din comună și noi ajungem acum acolo unde a fost odată echipa comunei Turburea. E un lucru bun, chiar mă bucur pentru aceste rezultate. Dacă aveam acest lot de la începutul sezonului, cred că puteam să ne batem la locul 1, dar nemulțumitului i se ia darul așa că e un lucru bun unde suntem acum, chiar suntem pe un loc meritat. Cred că în sezonul viitor vom trage la locul 1. Ne vom pregăti mai bine, vom face un lot mai bun, voi încerca mult mai multe lucruri cu băieții, să-i și ajutăm financiar cât de cât, voi propune Consiliului Local ceva în acest sens. Peste tot în lume, motivarea e pe locul întâi, dacă motivezi omul suficient poți apoi și să-i ceri rezultate. Comuna Turburea este o comună cu sportivi mari, vorbim de campioanele mondiale Constantina Diță, Lidia Șimon, vorbim de Dănuț Șorop și mulți alți campioni care se trag din comuna Turburea. Eu zic că sportul e la el acasă la Turburea.” Ion Bîrcă, primar Turburea
IMG_8247

Comentariile nu sunt permise.