Bogdan Chiriac, delegat Dream Team: „Trofeele obtinute sunt incununarea muncii noastre”

IMG_5602
Dream Team a câștigat deja matematic titlul de campioană al acestei a XI-a ediții a Campionatului Județean de Minifotbal Dolce Vita. Dream Team are 6 puncte avans de Peppy Dolce Vita cu o etapă înainte de final și urmează să fie premiată după ultima rundă, programată pentru data de 29 aprilie. Băieții de la Dream Team au câștigat ultimele 5 trofee puse la bătaie de Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj în Complexul Dolce Vita. Practic, ultimul trofeu pe care l-au scăpat a fost tocmai în decembrie 2015 după finala Cupei Porcului cu Știința Celei. De atunci, Dream Team a câștigat de două ori Cupa Dolce Vita, tot de două ori Campionatul Județean de Minifotbal și o dată Cupa Porcului, în decembrie după o finală tot cu Știința Celei, scor 1-0.
IMG_8331
Delegatul echipei Dream Team, Bogdan Chiriac, crede că unitatea și valoarea grupului au fost factorii care au înclinat balanța în favoarea echipei sale.

„A fost un joc așa cum ne așteptam, ușor (n.r. 10-4 cu Karma). Ne bucurăm că am câștigat, ne-am îndeplinit toate obiectivele pentru acest sezon. Mă bucur și pentru Ion Cănăvoiu care a marcat de 8 ori și a trecut în fruntea clasamentului golgheterilor, acesta fiind unul dintre ultimele obiective ale noastre pentru acest sezon. Ne bucurăm că am ieșit campioni cu o etapă înaintea finalului de sezon, așteptăm acum finalul sezonului și să începem să ne pregătim pentru turneul de la Severin. Aceste trofee obținute sunt încununarea muncii de un an de zile a tuturor băieților, am luat toate cele trei trofee în acest sezon plus două în sezonul trecut. Practic e al cincilea trofeu consecutiv pentru noi, demonstrăm că formăm cea mai bună echipă din campionat, demonstrăm că suntem un grup unit, o familie cum ne place nouă să spunem.”
IMG_8320
Bogdan Chiriac a vorbit și despre șansele echipei sale la Campionatul Regional Sud-Vest ce va avea loc la Drobeta Turnu Severin la finele lunii iunie. Anul trecut, Campionatul Regional Sud-Vest a fost organizat chiar la Târgu Jiu în Complexul Dolce Vita iar Dream Team nu a reușit să treacă de faza grupelor câștigând un singur joc și pierzându-le pe celelalte două.

„Urmează o perioadă de pregătire înaintea turneului de la Severin, încercăm să punem la punct câteva aspecte foarte importante pentru acest turneu. Am făcut 3 transferuri în acest sezon, pe posturile unde aveam nevoie și mă refer aici la portarul Dragoș Constantinescu și jucătorii Eduard Frățilescu și Ion Al-Ioani. Ne-am întărit iar prin transferul lui Ali, pe lângă faptul că ne ajută din postura de jucător, încercăm ca prin experiența lui să ne îndeplinim nu știu dacă pot să-i spun un obiectiv, dar este o dorință de-a noastră, să ieșim din grupe la Turneul Regional. Știm nivelul, am văzut vara trecută cât de puternic este acest turneu, noi avem un lot bun, valoros și sper să ne ridicăm la înălțimea turneului. Cred că și sezonul trecut, atât cât am putut, nu ne-am făcut de râs, am practicat un fotbal frumos, plăcut ochiului și micile detalii au făcut diferența în sensul că Timișoara și Reșița sunt echipe cu experiență la turneele finale. Se vede că au jucători de valoare, jucători de echipa națională de minifotbal dar cu lotul nostru, unul valoros, sper să ne îndeplinim obiectivul, acela de a trece de faza grupelor.”

Comentariile nu sunt permise.