COMUNICAT / Campionatul Firmelor si Institutiilor din Gorj, editia a-III-a, demareaza duminica !

ACS si FMR
Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj anunță oficial că data de începere a ediției a III-a din Campionatul Firmelor și Instituțiilor din Gorj este duminică, 08.10.2017.

Ședința tehnică, la care prezența delegaților echipelor participante este OBLIGATORIE, urmează să aibă loc joi, 5 Octombrie, de la ora 19:00 în Complexul Dolce Vita din parcul Central, Târgu Jiu. Delegații trebuie să prezinte la ședința tehnică tabelele nominale cu jucătorii participanți la campionat iar până la ora primului joc să prezinte adeverințele medicale, copiile de buletin ale jucătorilor precum și adeverințele care să ateste că lucrează la firma sau instituția respectivă.

Ediția a III-a din Campionatul Firmelor și Instituțiilor din Gorj va aduna la start 8 echipe, la fel ca primele două ediții. Prima ediție a fost câștigată de echipa jandarmilor din Gorj care va participa și la noua ediție de campionat iar ediția secundă a fost adjudecată de Profi Târgu Jiu, echipă ce a făcut pasul spre Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu din acest sezon.

Campionatul Firmelor și Instituțiilor din Gorj este un campionat organizat sub egida Federației de Minifotbal din România iar cele mai bune echipe se vor califica la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor. În sezonul trecut, echipa campioană Profi Târgu Jiu a reușit o performanță unică pentru minifotbalul din Gorj, ocupând locul 3 și primind medaliile de bronz ale Campionatului Național de la Piatra Neamț.

Comentariile nu sunt permise.